Cattis - Hiss/Diss?

Som ni märkte i förra inlägget så gillar jag hästar med blå ögon...♥
GÖR NI?

HISS ELLER DISS
För hästar med blå ögon...?

Bild från google...

/ / Cattis

Cattis - Sorino! =D

Tjenare!
Jag skrev inget om ridningen i fredags... Ovanligt för att vara jag! Men jag red TROJA♥ Bästa hästen ever! Vi hade markarbete och jaa, man skulle rida en liten väg på ena långsidan, med bommar, och på andra långsidan galoppera! Orka berätta hur det gick, jag tänkte ju berätta lite om idag... Vill inte ha VÄRLDENS längsta inlägg...!

Idag sov jag hos Nelly Grisen Borgström! Saga var också där! Sen idag ringde Olivia Vestelund o fråga om inte vi ville fara till stallet... JAAAAAAAAA! Vem vill inte? Så vi gick till stallet och var lite med henne... Vi hjälpte till att ta in alla hästar, för Olivia hade jouren, sen var vi lite med Sorino... Efter ett tag, typ 3 gick vi ut och gick med lilla hesten... Vi gick ganska länge... Sorino letade hela tiden efter grejer att bli rädd för. Sedan fick Olivia damp eftersom Sorino inte lydde henne riktigt... Oj, oj, oj... Sorino kommer vara världens lydigaste häst om Olivia lyckas uppfostra honom!

En liten grej... Jag kan inte stå emot att säga det! För det står två hästar på SRK för att förra stallet brann ner... =( Den ena heter Flingan... Det var när vi skulle ta in Sorino då Olivia sa det... SÅ HIMLA SÖT!!! Ni måste bara se! Täcket var ju på så man såg inte hela kroppen... Men vit och lite brunt (eller typ fuxfärgat) på huvudet... Och det typ gulligate av allt.... Blåa ögon!♥ Jag svimmar... Asså det är sååååååååååå sött med hästar som har blå ögon!

Aja, det var allt för idag!
/Cattis...

solle kolla

http://www.youtube.com/watch?v=NCzkYiVEa_E

solle(min blogg)

hejjj  jag ska bara säga läken till min andra blogg! www.sofialindskogs.blogg.se  <3<3<3 hej då

solle(sofia)

hej hej jag ska bara säga att jag ska beretta info om mig:)

namn:sofia
ålder:9,5
favorit:häst
kamera:nikon`vet inte vad den heter?
favorit häst:Lars,santos

bild på santos och lars (uppklipptbara)



info santos
namn:santos
ägare:aneeliè
medryttare:sofia(jag)
ålder:9


info Lars
namn:Lars
ålder:16
ägare:skerid
smeknamn:lasseman,lillgubben,sötpollen,sötponnyn.








hej då sofia

Cattis - Jahapp...

Hejsan!
Idag red jag Pontus på dressyren. Han var jättestark men det gick ändå hyfsat... Som uppvärmning red vi en övning för att hästarna skulle lyssna på våra hjälper... Men det ville inte han... Först skulle vi skritta och vända rätt upp, mot A, sedan vände man alltid håll och körde en "serpentin" (eller typ båge) på vägen tillbaka. På två ställen i "serpentinen" skulle man göra halt. Han var ganska stark och ville inte stanna men det gick ändå bra. Sedan skulle vi fortsätta i trav, men skritta några steg istället för att göra halt. Pontus vill inte alls... Han fortsatte bara trava men det tog inte såå lång tid innan han saktade av ändå... ;) På första stället man skulle sakta av gick det ändå bra, men på andra ville han inte alls... ;( Men det gick bra ändå! Men han är ju lite stark ibland så det får man räkna med! Sen i galoppen var han ändå hyfsat fin, han var inter lika snabb men ändå lite stark... :) Men han har ju ganska snabba gångarter så det var inte så kontigt att han var stark i galoppen, han kunde typ inte galoppera saktare... :$ Men om jag ska vara ärlig så var hästarna framför lite... Ja, långsamma typ...? Men vem vet, de kanske har sega gångarter...

Men då!
Jahapp... Det är mitt ord nu! För då man kommer hem, jaa, tror du inte man har feber?!? Ja, ja, jag har känt mig ganska trött och så hela dan men...  JAG VILL INTE VARA SJUK! Jag hade 37,7 i feber... Inte bra... =/ MEN! Jag fick rida! =D Något att vara glad för iaf! =)

Det var dagens!
/Cattis...

Cattis - Grisen i mitt hjärta!

Hej! =D
Idag är jag skittrött! Jag var inte det förrut idag men... Det blev så sen... =/ Idag slutade vi 20 i 3 och jag kom hem... Lite senare... Typ halv 4? Men, jag var trött! Jaja, sen då man kom hem skulle man kolla lite på datan kollade lite bloggar. Och vad ser man? Man ser lilla älskade Nelly Grisen Borgström som bloggat. Lilla älskade du! :) <3 Hon hade bloggat såhär:

Du gör mej glá
mest varje dá
du är en bit av mej
för du e en sån trevlig tjej
du ställer upp med allt
och om du försvinner blir mitt hjärta kallt
och det går inte för sej
för jag älskar dej min tjej
inte på ett sånt sätt
utan bara lite lätt
sådära lite mellan bra
och jag tänker på dej varje dá

Ja som sagt I LOVE U TOMORROWS! <33

(Om någon undrar så heter jag "Tomorrows" på stallet.se och då skrev hon det istället för mitt vanliga namn)

Asså lilla älskade Gris, vad ska jag göra nu? Jag kan inte göra en så fin dikt... :S Men något får jag försöka sätta ihop, så håll utkik efter en dikt till Grisen! Jag ska skriva en till henne med, jag lovar!

Nu snackar vi om något annat än Grisar...
Ja, imorgon är det ridning... Min svanskota gör ont efter att jag failat då jag åkta slalom... (hehe, klant!) Ddet gör fortfarande lite ont ibland.. Men jag ska rida! Annars då blir det inte roligt inlägg nästa gång för mig! Men, men... Jag hoppas iaf att jag får en häst som inte är så skumpig... ;) Och snälla, kommentera inte att jag inte borde rida om jag har ont, för jag vet! Men... Jag lever inte utan det! Eller katter... Eller vänner... Jaja, ni fattar!

Det var allt för mej!

/Cattis...♥

Heii

Hej Och hejdå

hej

Hej:) Sory att jag inte har uppdaterat på ett tag varge gång såp ska vi fara nån stans:( Hn nu så ska jag he in nån bild :)


Ja det är våran nya blogg design

min lilla älskling:)

 

nu kommeer nåra blider från stallet:)

guten

trojas öga

prins  ior

 

 

                                                                                                    //fanny:)


Uppdatering? / Kommentarer?

HEJ ALLA!
Först vill jag säga en grej till alla asså verkligen alla som läser bloggen, och sedan till dem som bloggar här!
(Jag vet att det som handlar om de som bloggar här kanske inte är så skojj att läsa om för alla andra men...)

Till er läsare:

Jag undrar bara en kort grej;
Varför kommenterar ni inte?
Det behöver inte vara en fråga, det kan ju bara stå "fin bild" eller "så kul!"
Det spelar ingen roll, vi vill ha kommentarer!
Bara kommentera!

Till er som bloggar här:
Var for uppdateringen?
BLOGGA MER! Vilka är med mig? Vi borde skriva lite mer...!
Det behöver ju inte handla om hästar, bara något lite speciellt!
T.ex som att Fanny hade namnsdag för ett tag sedan, då kunde man skrivit om det!

Hoppas det här påverkade alla...
Då kanske det här blir lite roligare!


HA DET GÖTT! =D

Cattis - Jahapp...

Jahapp... Asså jag vet inte vad jag ska säga... XD För det var inte tråkigt på teorin men... Jag hade ju förväntat mig häst vid hand! Dom sa ju det förra gången... =/ Men men... Vi får väl göra det nån annan gång, då! =)
Vi hade Lena Lu och då gick vi upp till nya cafeet (i nya manegen). Sen höll vi på med massa övningar, typ stretching? Massa grejs om att sträcka ut leder och muskler och sånt. Inge jobbigt... XD Haha, annars hade jag inte klarat nått... Min kondition är INTE på topp som ni kanske vet... ;) Sen skulle vi hålla på lite med våran sits, sedan stretchade vi lite mer... Sen fick vi en lakritspipa BLÄ! Hata laktits! FY! Jag gillar inte lakrits. Choklad ska det vara!

Jag vet, jag uttrycker mina känslor noga!

Sedan, direkt efter så var det dags för lektionens fika. Kajas tur♥ Hon hade morotskaka och bullar! :P MUMS! Aja, vad mer har hänt idag? Typ inget! XD Men imorrn  blir det nog att fara till Felicia Ms stuga i Krångfors!♥ Det ÄG! Vi kommer nog köra skoter hos hennes mormor och morfar (de bor där). Så snart blir det väl ett till inlägg om det! =) Skulle tro att det blir på söndag, jag tror vi skulle sova där? :O :)

Sen ville jag säga en grej... Vi är typ fem på bloggen (?). Och ändå är det inte nån som bloggar varje dag! Jag tycker att vi borde blogga mer! Vars for uppdateringen? Jag vill läsa! =) Det behöver ju inte vara något viktigt! ;) Aja, det var nog allt!

/Cattis

Cattis - Ovanligt?

HEJSAN ALLA! =D

Hela veckan har jag varit peppad på teorin på fredag (imorgon). Det är ovanligt för att vara jag, brukar inte gilla teori, även om man inte lär sig något annars... Jag vill ju rida! -.- Men först längtade jag inte, sen kom jag på att vi skulle ha häst vid hand! =D Dom sa ju det förra teorin...! ;) Ovanligt för att vara jag, jag brukar inte komma ihåg saker.... HEHE! XD Jaa, det var mycket som var ovanligt idag! =)

Sen vet jag inte vad jag ska skriva om... För ingen svarade på frågan jag och Kapten Filling (Felicia M) frågade... Snälla, svara! Men hur som helst, nu kommer den igen!!
Vad vill ni läsare läsa om? Vår dag? Om stallet? Eller bara om en själv?
Kom igen, svara! Jag vill ju veta vad jag ska skriva om... -.- För annars blir det bara stall inlägg! Fast det kanske inte blir det heller, jag vet ju inte vad ni vill läsa om!! =S

Måste göra läxan, ses!
/Cattis

Josefin här!

Hej! Hihi, gäst bloggar lite här medans jag ändå håller på ^^ Hoppas det blev bra med bloggdesignen? Att jag la in den och hur osv.. :] Vad tycker ni?? :)

Hoppas det gick bra att jag gäst  bloggade här ^^


Lägger in en bild på Lars bara för att han e så söt ♥

 

Hejdå! //Josefin <'3


Foppan

Prins Ior♥ Så ni vet är han ju min favvo<3 jag kan inte bästemma mig om jag ska ha han eller lars som favvo.
Okej nu skriver jag lite om ♥Lars♥ och ♥Prins Ior♥ börjar med ♥Prins Ior♥:

*1998

Gotlandsruss

B-ponny

 

Kom till SRK 2006. En mycket snäll och söt liten ponny som gillar både att hoppa och träna dressyr.


♥Lars♥ 


*1994

Gotlandsruss

B-ponny

 

Lars kan vara lite sur i spiltan men är positiv i allt arbete, både i körning och ridning. Han har tävlat i trav. Ska typ inte he in nån bild!!

 

 

detta är gangster



detta är Peter pan










jag och guten

ska göra en liten bild bomb




gamla brownie

en skolavslutning


så det var alt för mig

Kapten Filling och Cattis - Tråååkigt... Skojja ba! XD

Tjenare moss! Här sitter vi och skrattar ihjäl oss, men bli inte oroliga, vi överlever! XD Vi hade inget att göra så då sa Cattis att vi skulle blogga! =) Men vi skrattar som sagt ihjäl oss, vi har så dålig kondis så att vi typ får mjälltugg i magen! XD HAHAHAHA! Vi är såååå dukitga! Not.....

Här kommer dagens fråga:
Vad vill ni läsare läsa om? Vår dag? Om stallet? Eller om oss?


Söt, va? ^^
Bild från google... ;)

DET VAR ALLT!   /Cattis och Kapten Filling! =)


Hej-Foppan

Om ni undrar så får man rida ett dressyr pogram för Lena Lu! Så jag tängte kolla ven ni tycker jag ska önska!!

 

                                                                 1:Prins Ior och Lars

                                                                 2:Prins Ior och Guten???

 

snälla komentera och skriv vad ni tycker!! så ni vet jag heter jag PrinsIor1 på stallet.se


Cattis - JAG ÄR BÄST!

ATT JAG ÄR BÄST?! =D

Jag är bäst! =D För jag fick lösenordet och allt till bloggen. Då skulle jag blogga direkt! Tror ni inte att jag glömde allt innan jag hann få fram nått? Jag har så bra minne! NOT! Jag är ju hopplös... Fast det visste ni ju redan! XD

Nu byter jag helt ämne...

För jag måste ju berätta lite om.. MIG!Haha, ego!

Jag älskar:
RIDAAAAA! Självklart...
Curling! =P Haha!
KISSEMISS! Han heter Foppa! ♥♥♥ Love you...
Ponnyskrutt! Troja, för er som inte vet...
KOMPISAAAAR! Vad vore livet utan er? ♥

Mina favvishästar är...
TROJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ♥♥♥
PONTUS! ♥♥
FELICIA MARKLUND!

Felicia var ju tvungen att stå med, jag rider ju på hennes rygg JÄMT! Asså verkligen ALLTID!

Sen vill jag säga en grej om CURLING!
Första terminen är gratis och man behöver inte anmäla sig eller nått före, det är bara att komma.Vi är bara 4 i min grupp, och vi vill ha fler!
Kom på någon onsdag, klockan 18 - 19.30 Man får låna allt som behövs, det är bara att komma med ett par bra gympaskor! =D
Man går in brevid tennishallen på Ske-Kraft Arena. =D
KOM IGEN, TESTA! =D

Bild från Google... ^^

Det var allt!
/Cattis

RSS 2.0